Siirry suoraan sisältöön

Palvelut

Suunnittelemme, toteutamme ja toimitamme erilaisia suojausjärjestelmiä
jopa satojen henkilöiden tarpeisiin useiksi vuorokausiksi.

Suojatilat

Safepron suunnittelema ilmanpuhdistusjärjestelmä toimii suljetussa tilassa, ja on kykenevä puhdistamaan satojen henkilöiden tuottaman hengitysilman uudelleen käytettäväksi usean vuorokauden ajaksi.  Ilmanpuhdistusjärjestelmä mitoitukseen vaikuttaa asiakkaan suojatilan tilavuus, tilaan sijoitettavien henkilöiden enimmäismäärä, sekä aika jonka järjestelmän tulisi kyetä puhdistamaan ilmaa. Safepron käyttämä ilmanpuhdistusteknologia on sama, kuin sukellusveneissä on käytetty jo usean vuosikymmenten ajan.

Toimitetulle ilmanpuhdistusjärjestelmälle Safepro tarjoaa vuosittaisen huollon, sekä asiakkaalle käytettävyyttä ja käyttövalmiutta tukevat kattavat ohjeet. Erikseen sovittuna Safepro voi tehdä  asiakkaan pelastustilan tiivistämisen suunnittelun lisäksi myös työosuudet.

Suojakontti

Vuosien aikana olemme nähneet useita erilaisia suojakonttimalleja kaivosten ja teollisuuden käytössä. Safepro suojakontti on suunniteltu ja testattu havaintojemme perusteella parantamaan henkilöstön turvallisuutta poikkeavassa tilanteessa. Perinteisten ratkaisujen sijaan, Safepro suojakontissa on hyödynnetty pitkälle vietyä automatiikkaa henkilöstön suojaamiseksi ja käytön helpottamiseksi. Automatiikan lisäksi Safepro suojakontti on suunniteltu helposti liikuteltavaksi, ja mittojensa puolesta se mahtuu hyvin niin kuorma-auton lavalle kuin tarvittaessa merikonttiinkin kuljetusta varten.

Väestönsuojat

Kiinteistöjen väestönsuojelu ja siihen liittyvät toimenpiteet ovat entistä ajankohtaisempia. Tämä koskee myös asunto-osakeyhtiöitä ja erityisesti niissä olevia VSS-tiloja.

Asunto-osakeyhtiöiden väestösuojelutilojen varusteiden ja laitteistojen määräaikaistarkastukset vaativat asiantuntijuutta. Myös tarkastusten selkeä raportointi ja mahdolliset toimenpide-ehdotukset ovat osa laadukasta toimintaa.

Safeprolla on monivuotinen kokemus suojahuoneiden ja suojatilojen suunnittelusta, rakentamisesta sekä ylläpidosta. Tätä osaamista me olemme valmiit käyttämään myös teidän isännöimienne asunto-osakeyhtiöiden väestönsuojauksessa.

Tuotekehitykseen saatu
EU-rahoitusta.